Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Løse rykter om Solbakken

Ryktene om at Ståle Solbakken er solgt til Molde for 3,5 millioner er tatt ut av lufta ifølge Moldes sportslige leder, Frode Ohr. - Vi har ikke vært i kontakt med verken Ståle eller Wimbledon i denne saken, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som sportslig leder i klubben kan Ohr garantere at han ville visst om en slik overgang. Men ryktene fikk han utmerket kunnskap om i løpet av gårsdagen.

- Dette er kun spekulasjoner som har startet på Internettet, og er fullstendig grepet ut av løse lufta, sier han.

- Men tanken er vel spennende nok?

- Ingen norsk klubb vil i utgangspunktet si nei til en landslagsspiller, men Ståle er bundet til en engelsk toppklubb, og ville sannsynligvis blitt for dyr, sier Ohr.

  • Landslagssjef Egil Olsen snakket med Ståle Solbakken sent torsdag kveld, og reagerte med vantro da Dagbladet i går konfronterte ham med ryktene.

- Ståle ante ingen ting i går kveld. Dette tror jeg rett og slett ikke er riktig, sa Drillo.

Hovedpersonen selv sier dette:

- Jeg har et kortsiktig og et langsiktig mål. Det første er å spille VM i Frankrike, og det andre er å bevise at jeg duger på dette nivået i Premier League, sier Ståle Solbakken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!