Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løser Robben-konflikten på banen

Nederland møter Bayern München.

HER GIKK DET GALT: Arjen Robben sitter på bakken mens Ibrahim Afellay holder beinet hans under treningskampen mot Ungarn 5. juni. Han trosset skadene og spilte i VM, men først nå er Robben på vei tilbake i spill for Bayern München.  Foto: Peter Dejong, AP/Scanpix
HER GIKK DET GALT: Arjen Robben sitter på bakken mens Ibrahim Afellay holder beinet hans under treningskampen mot Ungarn 5. juni. Han trosset skadene og spilte i VM, men først nå er Robben på vei tilbake i spill for Bayern München. Foto: Peter Dejong, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kamp mellom VM-finalist Nederland og Bayern München skal løse striden mellom landslag og klubb etter at stjernen Arjen Robben (26) kom skadd hjem fra VM.

Bayern München har tidligere truet det nederlandske fotballforbundet med å gå rettens vei for å bli kompensert etter Robben-skaden som oppsto mens stjernespilleren var på landslagsoppdrag i forbindelse med VM i Sør-Afrika.

- Vi har lidd så vel sportslig som økonomisk skade. Løsningen blir en kamp mellom Nederland og Bayern, som setter oss i stand til å få dekket tapet. Det er enighet mellom partene om denne løsningen, sier Bayern-president Karl-Heinz Rummenigge til avisen Münchner Merkur.

Robben var tilbake i full trening først denne uken. Spissen vil ventelig sesongdebutere i tysk Bundesliga mot Wolfsburg 15. januar.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!