Løseth fikk den sure fjerdeplassen. 48 hundredeler fra pallen

Kjørte to solide omganger i slalåmrennet i Killington.

UTENFOR PALLEN: Nina Løseth kjørte to solide omganger i slalåmrennet i Killington søndag, men ble likevel bare nummer fire. Hun tapte for mye i det nederste partiet i finaleomgangen. Her er hun ved en tidligere anledning. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
UTENFOR PALLEN: Nina Løseth kjørte to solide omganger i slalåmrennet i Killington søndag, men ble likevel bare nummer fire. Hun tapte for mye i det nederste partiet i finaleomgangen. Her er hun ved en tidligere anledning. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nina Løseth kjørte to solide omganger i slalåmrennet i Killington søndag, men ble likevel bare nummer fire. Hun tapte for mye i det nederste partiet i finaleomgangen.

- Nina var med og kjempet veldig lenge, men det glapp litt for henne i det siste partiet før mål. Likevel vil jeg si at hun gjorde en veldig bra innsats, kommenterte sportssjef Claus J. Ryste til NTB.

- Hun var veldig tøff i starten i finaleomgangen og tok inn tid på de beste, men så ville det seg ikke helt mot slutten. Dette er et stort skritt i riktig retning for henne. Det gjelder å ta ut det hun kan når det gjelder som mest, slo Ryste fast.

Med en annen- og fjerdeplass denne helgen i Killington er han sikker på at Løseth drar med seg mye selvtillit videre.

Hjemmeseier

Seieren gikk til amerikanske Mikaela Shiffrin, som også ledet etter første omgang. Den amerikanske jenta var helt suveren og hadde 73 hundredeler til gode på slovakiske Veronika Velez-Zuzulová. Sveitsiske Wendy Holdener beholdt tredjeplassen sin fra første omgang og var 86 hundredeler bak vinneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer