Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løseth hektet og kjørte ut tidlig i rennet

I slalåm.

KJØRTE UT: Nina Løseth var ute av mandagens verdenscuprenn i slalåm nesten før det hadde begynt. Hun hektet i startfasen av løpet, som Mikaela Shiffrin leder før finaleomgangen. Her fra storslalåm i Åre tidligere i sesongen.
Foto: MARCUS ERICSSON / NTB scanpix
KJØRTE UT: Nina Løseth var ute av mandagens verdenscuprenn i slalåm nesten før det hadde begynt. Hun hektet i startfasen av løpet, som Mikaela Shiffrin leder før finaleomgangen. Her fra storslalåm i Åre tidligere i sesongen. Foto: MARCUS ERICSSON / NTB scanpix Vis mer

Nina Løseth var ute av mandagens verdenscuprenn i slalåm nesten før det hadde begynt. Hun hektet i startfasen av løpet, som Mikaela Shiffrin leder før finaleomgangen.

Kun etter få porter måtte den norske jenta innse at løpet var over. 25-åringen var uheldig og hektet.

Søndag havnet hun på 12.-plass i storslalåm, men hun klarte ikke å følge opp den gode plasseringen i sin favorittdisiplin dagen etter.

I verdenscupåpningen i Levi i november imponerte ålesunderen med en flott 5.-plass. Hun har også en 21.-plass i slalåm fra årets sesong.

Amerikanske Shiffrin kjørte en bra første halvdel av rennet. Hun lå på topp foran den avgjørende annen omgangen etter at de første 28 alpinistene hadde vært i aksjon.

Slovenske Tina Maze følger på 2-.plass, kun 0,15 sekund bak den 19 år gamle lederen. Tsjekkiske Sarka Strachova på 3.-plass er ytterligere ett tidels sekund bak Shiffrin.

(NTB)