<strong>KJØRTE UT - IGJEN:</strong> Nina Løseth klarte ikke holde seg på skiene i lørdagens renn i Maribor. Her fra Solden tidligere i år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
KJØRTE UT - IGJEN: Nina Løseth klarte ikke holde seg på skiene i lørdagens renn i Maribor. Her fra Solden tidligere i år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Alpint:

Løseth kjørte ut - igjen

Andre gang på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For annen gang på rad klarte ikke Nina Løseth å holde seg på skiene og kjørte ut i lørdagens storslalåm i slovenske Maribor.

27-åringen har dermed til gode å fullføre et renn i det nye året. Hun kjørte også ut i midtukens slalåm i Zagreb.

Løseth havnet på innerski idet hun skulle gå løs på det siste henget.

- Det var dumt. Hun kom inn med litt ubalanse i inngangen og til slutt ble det innerski, dessverre, sa NRKs alpinekspert Paul Arne Skajem.

Spjelkavik-utøveren var litt på defensiven fra start. Hun lå bak ledertiden med 42 hundredels sekund allerede ved første mellomtid.

- Hun begynte litt halvhjertet fra starten av og fikk aldri rytme og fart nedover. Men det er ny dag i morgen, sa Skajem og viste til søndagens slalåmrenn.

Ragnhild Mowinckel kjørte lenge en sterk første omgang, men farten dabbet av fra siste mellomtid og inn til mål. Hun ligger på en foreløpig 15.-plass etter at 20 løpere har kjørt. Hun er 1,31 sekund bak ledertiden.

- Det går helt gal vei på siste del av løypa. Hadde den sittet bedre, ville hun kjempet om en pallplass. Nå ble det nok akkurat litt for mye, sa NRK-kommentator Thomas Lerdahl.

Slalåmdronningen Mikaela Shiffrin leder rennet 7/100 sekund foran Sofia Goggia fra Italia.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer