Alpint:

Løseth kjørte ut - igjen

Andre gang på rad.

KJØRTE UT - IGJEN: Nina Løseth klarte ikke holde seg på skiene i lørdagens renn i Maribor. Her fra Solden tidligere i år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
KJØRTE UT - IGJEN: Nina Løseth klarte ikke holde seg på skiene i lørdagens renn i Maribor. Her fra Solden tidligere i år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For annen gang på rad klarte ikke Nina Løseth å holde seg på skiene og kjørte ut i lørdagens storslalåm i slovenske Maribor.

27-åringen har dermed til gode å fullføre et renn i det nye året. Hun kjørte også ut i midtukens slalåm i Zagreb.

Løseth havnet på innerski idet hun skulle gå løs på det siste henget.

- Det var dumt. Hun kom inn med litt ubalanse i inngangen og til slutt ble det innerski, dessverre, sa NRKs alpinekspert Paul Arne Skajem.

Spjelkavik-utøveren var litt på defensiven fra start. Hun lå bak ledertiden med 42 hundredels sekund allerede ved første mellomtid.

- Hun begynte litt halvhjertet fra starten av og fikk aldri rytme og fart nedover. Men det er ny dag i morgen, sa Skajem og viste til søndagens slalåmrenn.

Ragnhild Mowinckel kjørte lenge en sterk første omgang, men farten dabbet av fra siste mellomtid og inn til mål. Hun ligger på en foreløpig 15.-plass etter at 20 løpere har kjørt. Hun er 1,31 sekund bak ledertiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer