Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løseth klarte ikke å gjøre som barndomskompisen Foss Solevåg

Skuffet litt etter den gode 1. omgangen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nina Løseth kjørte inn til 11.-plass i storslalåmrennet i St. Moritz søndag. Tyske Viktoria Rebensburg vant, mens østerrikske Eva-Maria Brem sikret seg storslalåmcupen.

Rebensburg var 46 hundredeler foran franske Taïna Barioz i mål. Sveitseren Lara Gut (75 hundredeler bak) ble nummer tre i sesongavslutningen på hjemmebane.

Løseth var 47 hundredeler bak ledende Eva-Maria Brem etter 1. omgang. Det holdt til sjetteplass, men Løseth mislyktes i finaleomgangen. Hun var til slutt 2.01 sekunder bak vinneren Rebensburg i mål.

Østerrikske Brem ble nummer fire til slutt, men gikk altså til topps i storslalåmcupen. Ragnhild Mowinckel mistet den ene staven underveis i 1. omgang, men kjørte likevel inn til 13.-plass. I 2. omgang gikk det litt tråere. Mowinckel endte til slutt på 17.-plass.

- Jeg fikk det ikke helt til i 2. omgang. Jeg fikk ikke dreisen på det i det hele tatt. Det var litt bløtere i løypa i 2. omgang, litt «slush», men jeg vil ikke skylde på det. Det var bare min egen feil. Alt i alt var dette en grei sesongavslutning, men ikke noe spesielt, sa Mowinckel til NTB etter målgang.

(NTB)

Hele Norges coronakart