Løseth klarte ikke å gjøre som barndomskompisen Foss Solevåg

Skuffet litt etter den gode 1. omgangen

Nina Løseth kjørte inn til 11.-plass i storslalåmrennet i St. Moritz søndag. Tyske Viktoria Rebensburg vant, mens østerrikske Eva-Maria Brem sikret seg storslalåmcupen.

Rebensburg var 46 hundredeler foran franske Taïna Barioz i mål. Sveitseren Lara Gut (75 hundredeler bak) ble nummer tre i sesongavslutningen på hjemmebane.

Løseth var 47 hundredeler bak ledende Eva-Maria Brem etter 1. omgang. Det holdt til sjetteplass, men Løseth mislyktes i finaleomgangen. Hun var til slutt 2.01 sekunder bak vinneren Rebensburg i mål.

Østerrikske Brem ble nummer fire til slutt, men gikk altså til topps i storslalåmcupen. Ragnhild Mowinckel mistet den ene staven underveis i 1. omgang, men kjørte likevel inn til 13.-plass. I 2. omgang gikk det litt tråere. Mowinckel endte til slutt på 17.-plass.

- Jeg fikk det ikke helt til i 2. omgang. Jeg fikk ikke dreisen på det i det hele tatt. Det var litt bløtere i løypa i 2. omgang, litt «slush», men jeg vil ikke skylde på det. Det var bare min egen feil. Alt i alt var dette en grei sesongavslutning, men ikke noe spesielt, sa Mowinckel til NTB etter målgang.

(NTB)