Løseth-nedtur i Italia:
- Fryktelig dårlig betalt

Nina Løseth kjørte ut etter god førsteomgang.

KJØRTE UT: Nina Løseth kjørte nydelig i 1. omgang av storslalåmrennet i italienske Sestriere, men et stykke ned i løypa gikk det galt. 27-åringen kjørte ut.  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
KJØRTE UT: Nina Løseth kjørte nydelig i 1. omgang av storslalåmrennet i italienske Sestriere, men et stykke ned i løypa gikk det galt. 27-åringen kjørte ut.  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Nina Løseth kjørte nydelig i 1. omgang av storslalåmrennet i italienske Sestriere, men et stykke ned i løypa gikk det galt. 27-åringen kjørte ut.

Løseth var andre utøver utfor i 1. omgang lørdag. Hun kjørte nydelig i øverste del av løypa, men i en sving mot slutten gikk det galt. Løseth kjørte ut.

- Fryktelig dårlig betalt for Nina. Det så ut til å bli en kanonbra førsteomgang, sa Thomas Lerdahl og Bjarne Solbakken i NRKs kommentatorboks.

Løseth var over sekundet foran tyske Viktoria Rebensburg ved andre passering. Ragnhild Mowinckel har foreløpig ikke kjørt. Tina Weirather fra Liechtenstein leder etter at fire løpere har vært utfor.

(NTB)