Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løseth på 4. plass etter første omgang

Med selvtillit etter pallplass forrige helg.

FJERDE: Nina Løseth ligger på fjerdeplass i slalåmrennet i Flachau. Her frastorslalåm i Åre. Foto: MARCUS ERICSSON / NTB scanpix
FJERDE: Nina Løseth ligger på fjerdeplass i slalåmrennet i Flachau. Her frastorslalåm i Åre. Foto: MARCUS ERICSSON / NTB scanpix Vis mer

Nina Løseth, som tok steget opp på seierspallen i det forrige verdenscuprennet i slalåm, fortsatte den fine innsatsen i Flachau tirsdag. Hun er på 4.-plass etter første omgang.

Hun tok med seg selvtilliten fra tredjeplassen i Zagreb og kjørte inn til en tid bare 51 hundredels sekund bak ledende Frida Hansdotter fra Sverige.

Hansdotter kjørte i mål til 55,40 og leder med 23 hundredeler til slovenske Tina Maze. Tsjekkiske Sarka Strachova er på tredjeplass, to hundredeler foran Løseth.

Den norske jenta kom fint i gang og holdt stilen helt til mål, selv om hun tapte jevnt med noen hundredeler til Hansdotter hele veien fra start til mål. Hun hadde en flott avslutning på løpet sitt og vant mange plasseringer på god innsats på de siste meterne.

Nina Løseth innledet sesongen med femteplass i slalåmrennet i finske Levi i november. Deretter ble hun nummer 21 i Aspen, før hun kjørte ut både i Åre og Kühtai i Tirol, men nå ser det ut som hun er kommet inn på riktig spor igjen.

Kjøringen i førsteomgangen i Flachau tirsdag var det ikke mye å trekke for.

Løseth er den eneste norske deltakeren i dette verdenscuprennet.

(NTB)