FÅR SPILLE IGJEN: Sunderlands Adam Johnson blir fortsatt etterforsket etter at han ble arrestert tidligere denne måneden etter mistanke om seksuell omgang med en mindreårig. Men nå tillater klubben ham å trene og spille kamper igjen med laget da hans kausjon er forlenget til 27. april. Foto: AP Photo/Scott Heppell
FÅR SPILLE IGJEN: Sunderlands Adam Johnson blir fortsatt etterforsket etter at han ble arrestert tidligere denne måneden etter mistanke om seksuell omgang med en mindreårig. Men nå tillater klubben ham å trene og spille kamper igjen med laget da hans kausjon er forlenget til 27. april. Foto: AP Photo/Scott HeppellVis mer

Løslatt mot kausjon etter mistanke om seksuell omgang med mindreårig. Nå får Adam Johnson også spille kamp

Politiets etterforskning pågår.

(Dagbladet): Da Adam Johnson tidligere i mars ble arrestert grunnet mistanke om seksuell omgang med mindreårig, suspenderte Sunderland 27-åringen i påvente av politiets etterforskning.

Sunderlands nye manager Dick Advocaats gjør helomvending og fjerner klubbens egen utestengelse av kantspilleren.

Det er en følge av at politiet har utvidet Johnsons kausjonstid til 27. april grunnet deres etterforskning. Spilleren ble løslatt mot kausjon dagen etter at han ble arrestert.

- Klubbens egen etterforskning kan ikke fortsette før den rettslige prosessen er over. Vi registrerer at han får lov til å spille for klubben mens prosessen holder på, og derfor kan Johnson igjen trene med laget, skriver Sunderland i en pressemelding.

Sunderland informerte politiet om deres avgjørelse onsdag.

- Det er helt og holdent klubbens avgjørelse. Det at hans kausjon er utvidet betyr at etterforskningen og undersøkelser fortsetter, sier en talsperson for Durham-politiet, ifølge The Guardian.

Dermed er 27-åringen aktuell for Sunderlands tropp til bortekampen mot West Ham på lørdag. Det vil isåfall bli hans første Premier League-kamp etter at han ble arrestert 2. mars. Forrige kamp han var involvert i var Sunderlands 2-0-tap mot Manchester United.