Løsning!

Kilder bekrefter overfor Dagbladet: Møtene mellom Clas Brede Bråthen og Norges Skiforbund har ført fram. Partene bekrefter pressekonferanse klokka 14.00.

BLIR I SKIFORBUNDET: Clas Brede Bråthen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
BLIR I SKIFORBUNDET: Clas Brede Bråthen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

Clas Brede Bråthen (52) og Norges Skiforbund har sittet i hemmelige møter det siste døgnet. Målet for møtene har vært å få til en løsning i den betente konflikten.

Norges Skiforbund bekrefter nå at det blir en pressekonferanse klokka 14.00 på Ullevaal stadion.

«Tema på pressekonferansen er saken mellom Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen», heter det.

På pressekonferansen blir det trolig offentliggjort at Bråthen fortsetter i jobben - med tittel som landslagssjef. Inn kommer det en ny sportssjef, som vil overta Bråthens administrative oppgaver.

Det betyr at Bråthens rolle blir ute i hoppbakkene. Sportssjefen vil være den som jobber opp mot skipresident Erik Røste og generalsekretær Ingvild Bretten Berg.

Dette er det samme forslaget som hoppkomiteen foreslo for et par uker siden. Bråthen skal ha signert på en fireårsavtale.

Konflikten har rast i mediene siden august. Bråthen er beskyldt for å ha en uakseptabel atferd av arbeidsgiveren. Men han har hatt massiv støtte blant hoppere, trenere og sponsorer.

MØTE: Clas Brede Bråthen og skiforbundet møttes til drøftelsesmøtet sist torsdag. Video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet. Vis mer

En Facebook-gruppe som kaller seg «Støtte for Clas Brede Bråthen» nærmer seg 54 000 medlemmer.

Det var satt opp tid til del to av drøftelsesmøtet i dag, men dette avblåste Bråthen-leiren i går.

Dagbladet har ikke lyktes med å få kontakt verken med Bråthen, advokat Marit Håvemoen eller ledelsen i skiforbundet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer