Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Lot du deg overraske av noe ved Norge? - Nei.

Löw mener det aldri var tvil om at Tyskland skulle vinne.

KUNNE VÆRT VERRE: Rune Almenning Jarstein stoppet et par store sjanser, og hindret med det at Tyskland vant med enda større sifre. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
KUNNE VÆRT VERRE: Rune Almenning Jarstein stoppet et par store sjanser, og hindret med det at Tyskland vant med enda større sifre. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Norge - Tyskland 0-3.

En fornøyd Joachim Löw slår fast at Tyskland fikk en perfekt åpning på VM-kvalifiseringsgruppa i Norge.

- Vi fulgte planen akkurat som vi ønsket, og fikk nesten ingen sjanser mot. Det var helt klart hvem som skulle vinne denne kampen, sier han.

- Vi måtte ta det litt med ro mot slutten, for det er tidlig på høsten, sier Löw.

- Var dette en av de enkleste kampene du har ledet?

- Nei, det syns jeg ikke. Det er tidlig i sesongen, og vi har ikke helt rytmen vi ønsker. Men vi fikk Norge til å løpe mellom, og da det dukket opp åpninger så utnyttet vi det, sier Tyskland-sjefen.

Thomas Müller var strålende mot Norge, og Joachim Löw mener spissen nå er i nærheten av å være tilbake i toppslag.

SELVSIKKER: Tysklands trener Joachim Löw.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SELVSIKKER: Tysklands trener Joachim Löw. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

- Han er ikke sliten, men han har slitt litt foran mål, også i EM. Det var godt for ham å få en sånn start på kvaliken, sier Löw, som generelt liker at Tyskland nå har funnet målformen igjen.

- Det var positivt å se at vi var på i boksen, det blir viktig de neste to årene. Vi slet med effektiviteten i EM, men i dag viste vi at vi kan være det - og det er godt å se, sier landslagssjefen.

- Lot du deg overraske av noe ved Norge?

- Nei, svarer Löw.

Tyskeren legger også til at han ser Tsjekkia som den største trusselen i gruppa, men sier han tror Norge kan være med og kjempe om andreplassen.

- Det er selvfølgelig mulig å konkurrere med Tsjekkia og Nord-Irland. Spesielt borte kan nok laget vise kontringsstyrke og gjøre det bedre, sier han.

Se høydepunktene fra kampen mellom Norge og Tyskland. Kampen ble spilt på Ullevål og endte 0-3 til Tyskland. Se alle høydepunktene fra Norge - Tyskland og resten av kveldens kamper på TVNorge 23.00. Video: TVNorge Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling