Løten-lag spilte i fylla

HAMAR (NTB): Det bebudes full oppvask i idrettskretsen etter at en kameratgjeng fra Løten opptrådte som fotballag, spilte i fylla og lagde skandale under en fotballturnering på Vinstra sist helg.

Festgjengen skal ha ringt ledelsen i idrettslaget i Løten og fått lov til å bruke Løten-navnet under den såkalte Fronscupen, skriver avisa GD. Etter hvert som kampen mot Biri skred fram var det klart av Løten-spillere var i så bedrøvelig forfatning at dommeren måtte avbryte kampen - for øvrig på stillingen 0-12: Da var det ikke lenger forsvarlig å fortsette.

Stigende rus

- Ikke alle var i like dårlig form da kampen startet. Men etter hvert ble det tydelig at flere og flere av spillerne fikk større problemer. Samtlige var enten på stigende rus eller i bakrus, sier kretsdommer Torvild Sveen, som nå sender rapport om episoden til Løten IL og fotballkretsen. Også arrangøren av innendørsturneringen har tatt affære.

Etter å ha blitt tatt av banen og sendt i dusjen, valgte den usportslige promillegjengen å trekke laget fra resten av turneringen og reise hjem.

'Fylleslaget' ble fulgt både av voksne og barn fra tribuneplass, og de reagerte med forferdelse over det de fikk se i Vinstrahallen.