Lotte bare 44/100 fra pallen i utforfinalen

- Jeg bestemte meg for å gi alt.

<strong>KJØRTE INN TIL LEDELSE:</strong> Lotte Smiseth Sejersted bare bare slått av fire løpere, og kjørter raskere nn blant andre svenske Anja Pärson i verdenscupfinalen. Foto: EPA/DOMINIC FAVRE
KJØRTE INN TIL LEDELSE: Lotte Smiseth Sejersted bare bare slått av fire løpere, og kjørter raskere nn blant andre svenske Anja Pärson i verdenscupfinalen. Foto: EPA/DOMINIC FAVRE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lotte Smiseth Sejersted imponerte stort under verdenscupavslutningen i utfor i sveitsiske Lenzerheide i dag.

Den norske 20-åringen kjørte ned til en glimrende sluttid med startnummer fem, og ledet til jevngamle Lara Gut fra Sveits kjørte inn til ny bestetid.

Sejersted endte likevel som nummer fem, og foran mange av de antatt beste konkurrentene.

- Jeg bestemte meg for å gi alt og er veldig fornøyd med dette. Det var en vanskelig løype som ingen klarer å kjøre perfekt. Jeg tror løypa passet meg spesielt bra siden den var veldig teknisk, sa Sejersted til NTB etter karrierens første plassering blant de ti beste i verdenscupsammenheng.

Amerikanske Julia Mancuso kjørte ned til en klar seier. Mancuso vant med 81 hundredeler ned til Lara Gut. Elisabeth Görgl fra Østerrike tok tredjeplassen.

Lotte Smiseth Sejersted var til slutt 44 hundredeler fra pallen, men var likevel storfornøyd med innsatsen.

- Dette er kjempebra. Jeg har 17.-plass som beste plassering fra før, og hadde ikke trodd at jeg skulle ende så høyt oppe. Jeg hadde et håp om topp ti, men å bli blant de fem beste er helt utrolig, sa Sejersted til NTB. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer