TRE POENG: Swansea rystet Champions League-jagende Manchester United og tok alle poengene hjemme i Wales. Foto: AP Photo/Nick Potts
TRE POENG: Swansea rystet Champions League-jagende Manchester United og tok alle poengene hjemme i Wales. Foto: AP Photo/Nick PottsVis mer

Louis van Gaal etter tapet: - Vi var uheldige

Swansea snudde mot Manchester United.

Swansea - Manchester United 2-1 (1-1)

(Dagbladet): Manchester United tok en opskriftsmessig ledelse i Wales, men Swansea snudde kampen. Først utliknet de to minutter etter Uniteds første scoring, før seiersmålet kom et snaut kvarter før slutt.

Manchester United-manager Louis van Gaal mente det beste laget tapte.

- Du kan selvfølgelig si at vi dominerte kampen, men det eneste vi kunne gjort bedre var å score mer med de sjansene vi skapte. I dag var vi uheldige. Jeg syns vi skapte nok sjanser. Vi dominerte i begge omgangene, sier Louis van Gaal til BBC.

- Vi spilte bra i dag, men vi glemte å score. Vi må være mer effektive, sier van Gaal.

Det passer svært dårlig for Louis van Gaal som har fått merke presset de siste ukene.

Svarte umiddelbart Bortelaget så ut til å fortsette den glimrende formen da Ander Herrera sendte dem i ledelsen etter en snau halvtime.

Men Swansea svarte umiddelbart.

Sung-Yueng Ki snek seg inn på bakerste stolpe og ekspederte et innlegg i mål to minutter senere.

I andre omgang ble vondt til verre for de Champions League-jagende gjestene, til tross for at de rødkledde dominerte banespillet.

Jonjo Shelvey klemte til fra 23 meter. Skuddet gikk via Bafétimbi Gomis' og satte David de Gea ut av spill.

- Oioioi! Swansea har snudd kampen. Det spørs om ikke de Gea hadde tatt den om den ikke hadde gått via Gomis, sa TV 2s kommentator Kasper Wikestad.

Forsvarte seg Og hjemmelaget forsvarte seg heroisk det siste kvarteret og fikk betalt med tre poeng. Uniteds paniske sluttspurt var resultatløs.

For Manchester United er lørdagens tap et slag for deres Champions League-ambisjoner. 

Arsenal passerte de røde djevlene på tabellen, og etter 26 kamper er Manchester United på fjerdeplass, ett poeng foran Southampton med én kamp mer spilt.