MYE STÅR PÅ SPILL. Mandag kveld møter Manchester United Preston North End i femte runde i FA-cupen. Skulle det utenkelige skje, kan van Gaal allerede være ute av all jakt på trofeer denne sesongen. Det er i tilfelle rekordtidlig. Foto: AFP.
MYE STÅR PÅ SPILL. Mandag kveld møter Manchester United Preston North End i femte runde i FA-cupen. Skulle det utenkelige skje, kan van Gaal allerede være ute av all jakt på trofeer denne sesongen. Det er i tilfelle rekordtidlig. Foto: AFP.Vis mer

Louis van Gaal foran kveldens cupkamp: - Hele verden er i mot oss

Manchester United kan slå lite hyggelig rekord. Om det utenkelige skulle skje.

- Hele verden er i mot oss. Men slik er det alltid når en klubb som Manchester United møter et lag fra lavere divisjoner, sier manager Louis van Gaal foran kveldens femte runde i FA-cupen mot Preston North End fra League One.

United står i fare for å være ute av kampen om alle trofeer i kveld.

Om laget skulle ryke for vesle Preston North End på Deepdale Stadium.

Det har ikke skjedd på 28 år, at storklubben og «The Red Devils» ikke har noe trofe å spille for så tidlig som nå.

I fjor røyk laget ut av Champions League i kvartfinalen mot Bayern München.

Laget er ute av ligacupen, og det er lite sannsynlig at klubben kan vinne Premier League. Skulle det utenkelige skje, er Manchester United ute av kampen om alle trofeer, skriver Daily Mail.

Preston-sjef Simon Grayson ledet Leeds til en sjokkerende 1-0 seier på Old Trafford for fem år siden.

Skal bare nyte det - Det var en fantastisk følelse å slå Manchester United på Old Trafford den gangen. I kveld kan det skje igjen. Jeg skal be spillerne nyte det. Sannsynligvis vil de aldri få møte spillere som Falcao, Rooney og van Persie igjen, sier Simon Grayson til BBC.

Nå tar han i mot Manchester United på hjemmegresset i Deepdale.

Folket møtte tidlig opp foran Deepdale Stadium og overnattet i alt fra sovepose til springfjærmadrass, pute og dyne for å sikre seg en plass på tribunen i mandagens kamp. Bare 2000 billetter ble lagt ut for salg gjennom billettkontoret fredag.

Enorm favoritt Det er bare edsvorne Preston-fans som har troen på Preston i møtet med giganten Manchester United.

Manchester United gir 11/4 i odds som vinner av cupen.

De tre store som gjenstår i FA-cupen er Arsenal, Liverpool og Manchester United.

Bookmakerne gir 150/1 i odds på at spillerne fra Deepdale kan heve trofeet over hodet som FA-cup mester, skriver skysports.