Louise Moen og Agnes Brun-Lie klar for EM-finale

Ble slått med 4,93 sekunder i semifinalen.

I FINALEN: Kajakkpadlerne Agnes Brun Lie (tv) og Louise Leren Moen er kalre for EM-finale i Portugal. Her trener de i forkant av mesterskapet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
I FINALEN: Kajakkpadlerne Agnes Brun Lie (tv) og Louise Leren Moen er kalre for EM-finale i Portugal. Her trener de i forkant av mesterskapet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Louise Moen og Agnes Brun-Lie er klar for EM-finalen i K2 500 meter for kvinner etter å ha padlet inn til 4.-plass i semifinalen.

Den norske duoen ble slått av polakkene Karolina Naja og Beata Mikolajczyk med 4,93 sekunder i semifinalen sin, men det holdt til finaleplass, noe de norske jentene bør ha all grunn til å være fornøyde med.

I K1 500 meter for menn klarte Eivind Vold først en 6.-plass og deretter en 4.-plass i semifinalen. Da ble han slått med et drøyt sekund av russeren Victor Andrysjkin.

Daniel Salbu og Jo Solhaug i K2 500 meter padlet inn til 6.-plassen i det innledende heatet. Det ga semifinaleplass, men der endte den norske båten på 8.- og sisteplass. Dermed er EM over for dem på 500 meteren.

Mesterskapet fortsetter lørdag og avsluttes søndag.

(NTB)