Lov og orden i Bækkelaget

I tredje forsøk lyktes det Bækkelaget å få valgt styre. Arne Huuse vant en utklassingsseier i ledervalget, per telefon.

Kripos-sjefen ble mandag valgt som ryddegutt i Bækkelaget. Huuse fikk 101 stemmer mens motkandidat Hallvard Leknes måtte nøye seg med 31, skriver Aftenposten.

- Det var hyggelig at jeg ble valgt med så klar margin. Det hadde «ikke vært hyggelig» å gå til jobben med et knapt flertall bak seg, sier Huuse, som befant seg i Tromsø da valget skjedde.

- Jeg er innstilt på å holde ut til målet er nådd. Jeg vil ikke komme med noe program nå, men det er helt grunnleggende at vi klarer å kommunisere internt i klubben, sier Huuse.

For tredje gang på to måneder forsøkte Bækkelaget å velge styre. Med Huuse på plass som styreleder, og politikeren Leif Nybø som leder for håndballjentene, ligger det an til at det endelig blir ro og orden i klubben.

For det har vært ille. Leder Jarle Sundelin i valgkomiteen har opplevd å bli truet over telefon fordi han har innstilt feil personer. Hendelsen er politianmeldt.

Media gikk glipp av ytterligere detaljer fra mandagens ekstraordinære generalforsamling, som valgte å kaste journalistene på gangen. Hovedstyret skal ved leilighet sende ut en pressemelding.

(NTB)