ENORM ETTERSPØRSEL: Vuvuzelaen har vært en kilde til både irritasjon og glede. Uansett: Etterspørselen er formidabel, og nå øker fabrikken produksjonen.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / LOIC VENANCE
ENORM ETTERSPØRSEL: Vuvuzelaen har vært en kilde til både irritasjon og glede. Uansett: Etterspørselen er formidabel, og nå øker fabrikken produksjonen.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / LOIC VENANCEVis mer

Lover 25.000 nye vuvuzelaer hver dag

Fabrikken øker produksjonen for å møte etterspørselen.

|||Den fabrikken som lager 90 prosent av alle vuvuzelaer som blir brukt i fotball-VM, må øke produksjonen for å holde tritt med etterspørselen.

Det spesielle blåseinstrumentet har blitt ekstremt populært i forbindelse med fotball-VM. Alle skal ha vuvuzela, og nå har den kinesiske fabrikken som lager de fleste av disse plastblåserne, bestemt seg for å øke produksjonen, slik at den spesielle vuvuzela-lyden skal hjalle over VM-arenaene også når sluttspillet starter for alvor med utslagningsrundene.

Produksjonssjefen for vuvuzelafabrikken i Kina sier at det kan bli snakk om å lage 25.000 nye vuvuzelaer hver dag i den perioden som nå kommer.

(NTB)