Lover å bli i Manchester City til klubben går til topps i Champions League

Tungt løfte fra Aguero.

TUNGT LØFTE: Sergio Aguero lover å bli i Manchester City helt til klubben går til topps i Champions League. Laget har foreløpig skuffet i turneringen, og det ser foreløpig ikke ut til å skje i nærmeste framtid. Foto: EPA/PETER POWELL
TUNGT LØFTE: Sergio Aguero lover å bli i Manchester City helt til klubben går til topps i Champions League. Laget har foreløpig skuffet i turneringen, og det ser foreløpig ikke ut til å skje i nærmeste framtid. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

Stjernespissen Sergio Agüero (26) lover å bli i Manchester City til klubben går til topps i mesterligaen.

Det blir argentineren sitert på i en rekke engelske aviser lørdag. Selv om City sliter tungt i årets mesterliga, har Agüero langt fra gitt opp drømmen å vinne den gjeveste europacupen.

- Ikke bare vil jeg bli her i de siste fire årene av kontrakten min og gjøre det til åtte år totalt her. Jeg vil bli her lenger - helt til vi vinner den (mesterligaen), sier Agüero.

City har kun tatt to poeng på sine første fire kamper i mesterligaens gruppe E. Høyst sannsynlig må laget vinne neste kamp mot Bayern München (hjemme) for å kunne gå videre til cupspillet.

- På gruppetabellen i mesterligaen er vi ikke der vi ønsker å være. Og heller ikke der vi forventet. Men til tross for alt det, og til tross for at vi har spilt fire kamper uten å vinne, kan de to gjenstående være nok til å kvalifisere oss. Da må vi vinne de to kampene, sier Agüero og fortsetter:

- Ingen av kampene har vist det virkelige City. Og jeg antar at om vi ikke snur det i disse to siste kampene, så kan du regne det som den verste mesterligasesongen klubben har hatt.

Manchester City er med i mesterligaen for fjerde år på rad, men er uten suksess i turneringen. I 2011/12 og 2012/13 røk laget ut i gruppespiller, mens det ble stopp i åttedelsfinalen mot Barcelona sist sesong.

(NTB)