Lover «ballerøsk» på Riise og fri bar på spillerne hvis de går videre i cupen

Spjelkavik tar imot Aalesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld spilles første runde av cupen i fotball. Vårens vakreste eventyr? Ja, så definitivt når vi vet hva som rører seg av engasjement ute i klubbene.

I Ålesund tar bydelslaget Spjelkavik imot Aalesund. Det er 3. divisjon mot Tippeligaen. Men trener Frode Fagermo (42) og spillerne har ingen planer om å stå med lua i hånda.

- Om noen timer møter vi en gjeng med proffer som akkurat nå sitter og spiser brunsj. Mine egne spillere står i kjellerrom og monterer rør. Vi skal gå ut blodhardt, erklærer Fagermo, selv tidligere Aalesund-spiller.

Han lover «ballerøsk» på John Arne Riise og co. - og skriver om dette på klubbens hjemmeside.

- Dette er den spanske armada, selvsikre menn i feminine uniformer, mot tannlause hardbarka jævler i joller. Gjett hvem som er hvem. David skal ta ballerøsk på Goliat, skriver Fagermo.

2000 tilskuere Helt uten glimt i øyet er han ikke når Dagbladet ringer opp onsdag ettermiddag.

- Sist Spjelkavik spilte en sånn type kamp, var mot Molde i 1999. Dette er kanskje den ene gangen i livet mine spillere får oppleve dette. Derfor må vi bygge opp, slik at det blir en best mulig opplevelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer