Lover Brann minst 30 millioner

Investorer i gullrus.

BERGEN (Dagbladet): Brann-ledelsen og supportersjefen kan si hva de vil: I Bergen betyr den dramatiske 3-1-seieren over Lyn bare én ting.

Seriegullet er kommet hjem.

Det fra 1963 har bergenserne sunget om i 44 år.

- Ikke noe problem

Nå vil investorene bak flere av klubbens suksesskjøp sørge for at det ikke blir like lenge til neste triumf. Mens jubelen runget fra hvert hjørne av byen, planla klubbens mektige støttespillere allerede framtida.

Nå skal det bygges et lag som ikke bare skal dominere norsk fotball, men også kan hevde seg i Champions League.

Styreleder Bjarne Berg i investeringsselskapet Hardball sier Brann kan forvente seg betydelig finansiell hjelp neste år.

- Vi har ikke gjort noe styrevedtak, men jeg har snakket internt i Hardball om at vi bør bidra med 30 millioner kroner dersom Brann blir seriemester og det er aktuelt med kvalifiseringskamper til Champions League, sier berg til Dagbladet.no.

MER I VENTE: Investorene vil ikke det skal bli med dette gullet. Nå vil de bygge et lag som kan hevde seg i Champions League også. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
MER I VENTE: Investorene vil ikke det skal bli med dette gullet. Nå vil de bygge et lag som kan hevde seg i Champions League også. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer

- Og med det klimaet vi har for Brann i Bergen nå, ser jeg ingen problemer med å reise minst 30 millioner.

Les mer om Hardballs investeringsplaner i dagens papirutgave av Dagbladet.no.

Lover Brann minst 30 millioner
FESTET I NATT: Det var fullt trøkk på pubene i Bergen etter kampen.