Lover ellevill feiring: - Det blir kaos

Molde-kaptein Ruben Gabrielsen var lei andreplasser og trofétørke. Etter seriegullet var i boks lovet han en skikkelig gullfeiring i Molde.

GULLGUTTER: Moldes Vegard Forren (tv) og Ruben Gabrielsen feirer seriegullet foran Tornekrattet etter seier over Strømsgodset.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GULLGUTTER: Moldes Vegard Forren (tv) og Ruben Gabrielsen feirer seriegullet foran Tornekrattet etter seier over Strømsgodset. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Molde-spillerne kunne slippe jubelen løs og feire sitt første seriegull siden 2014 etter en knusende 4-0-seier mot Strømsgodset gjorde det matematisk umulig med en annen norsk seriemester i 2019.

Kampens første scoring kom signert Ohi Omoijuanfo. Han forteller at Dagbladet at en barndomsdrøm nå har gått i oppfyllelse.

- Det føles helt utrolig deilig. Ubeskrivelig. Jeg har drømt om det her siden jeg var 16 år og debuterte i eliteserien, så det er deilig. Det var på tide med et maktskifte og vi har hatt lyst til å vippe Rosenborg av tronen.

Lei andreplasser

Å endelig snyte Rosenborg for et seriemesterskap var også viktig for kaptein Ruben Gabrielsen.

- Jeg trengte det gullet her noe utrolig. Nå har det vært fire-fem år med tørke, andreplasser er ingenting.

Gabrielsen har vært sjef for et Molde-forsvar som har sluppet inn under ett mål i snitt per kamp denne sesongen, nest færrest i Eliteserien. I sommer var han linket til gresk fotball denne sommeren, men ble værende i Molde.

Etter gullet var Gabrielsen mer opptatt av hvordan gullet skulle feires enn hvor han kommer til å spille fotball videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer