Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lover flere mål

John Carew har bare scoret ett landslagsmål i år og i fjor, og spissen innrømmer at det er viktig for ham å score flere mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet): Carew har store forhåpninger til seg selv foran høstsesongen.

-  Jeg ønsker å spille gode kamper, score flere mål og vise at jeg er viktig for laget. Jeg håper også på gode resultater for klubb- og landslag. At vi får en god start på EM-kvaliken og samler så mange poeng som mulig er viktig for meg, sier Carew til Dagbladet.

- Fornøyd

Lyonspilleren hadde en litt tung vårsesong, med benkesliting i den franske klubben og få mål på landslaget. På de 11 landskampene han har spilt denne og forrige sesong, har den giftige spissen bare scoret ett mål. Forrige nettkjenning kom for nesten ett år siden, 3. september i 3-2-seieren mot Slovenia. Det bekymrer ikke Carew seg for.


-  Målene vil komme av seg selv. Slik har det vært før og slik tror jeg det vil være nå. Det har hvert fall gått bra i det siste føler jeg, bedyrer 28-åringen, som har spilt de to første seriekampene i år for Lyon, og scoret sist gang 23. april.

-  Å si at jeg har vært ute av form blir feil, trener man såpass mye som jeg gjør er vel formen som regel god. Denne sesongen er jeg fornøyd med hva jeg har prestert spillemessig, sier Lørenskog-gutten.


Ingen bok-prat

Landslaget har ikke vunnet på sju kamper, men rutinerte Carew føler ikke noe større forventningspress av den grunn. Han går høsten friskt i møte.


-  Dette er en ny høst med nye muligheter. Nå fokuserer jeg bare på høsten, og ser ikke tilbake. Siden jeg spiller fast på klubb- og landslag, må jeg gå ut ifra at jeg er god nok for det, presiserer han.

 MÅLTØRKE:  Åge Hareide har etterlyst flere scoringer fra John Carew. Spissen tror målene vil komme av seg selv. Foto: ARNT E. FOLVIK
MÅLTØRKE: Åge Hareide har etterlyst flere scoringer fra John Carew. Spissen tror målene vil komme av seg selv. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

For snaue to uker siden skrev Dagbladet om Carew som stoppet utgivelsen av sin egen selvbiografi, men hvorfor han tok den avgjørelsen er fortsatt et ubesvart spørsmål.

-  Akkurat det vil jeg ikke si noe om, så du trenger ikke spørre en gang, smiler han lurt.

Debatt

Tror du John Carew finner målformen på landslaget igjen?