Lover hevn mot United

Arsenal ble banket av Inter i går. Resultatet skal hevnes mot Manchester United på søndag.

- Vi kan sitte oppe hele natta og klage og gremme oss, men resultatet vil ikke endre seg, sier Arsene Wenger.

Arsenal-manageren fikk seg litt av et sjokkresultat da laget innledet gruppespillet i Champions League i går kveld. På Highbury i London ble den engelske serielederen slått 3-0 av Inter. Seieren kunne vært større - Arsenal ble totalt ydmyket.

Søndag venter en ny, knalltøff oppgave for «Gunners». Da skal laget møte serietoer Manchester United på Old Trafford. Ole Gunnar Solskjærs lag er bare ett poeng bak, og har stor selvtillit etter 5-0-seieren over Panathinaikos.

Arsenal har mye å rette på. Laget spilte svakt i forsvar og var tannløse på topp.

- United høyt oppe

- Det eneste vi nå har å gjøre er å slå tilbake i vår neste kamp, sier Wenger.

- Vi må jobbe for at dette resultatet ikke skal påvirke oss. Manchester United vant sin kamp og kan være høyt oppe, i motsetning til oss, sier franskmannen.

Arsenals største hjemmetap i Champions League sto i sterk kontrast til Solskjær og Uniteds nedsabling av Panathinaikos. Det gjør at United nok må finne seg i å ha favorittstempelet i helgens desiderte toppkamp mellom de to gjeveste gullkandidatene.

Viktig for psyken

Kampen er ekstremt viktig for å sikre seg et tidlig psykologisk overtak, kanskje ikke minst i forholdet mellom Alex Ferguson og Arshne Wenger.

- Vi har noen dager på oss til å jobbe med saken. Vi ønsker å dra opp dit (til Manchester) og vise hvor sterke vi er, sier Arshne Wenger.

- Det er ikke bare poengene som er på spill. Kampen vil også vise hvor sterke vi er psykisk og hvor godt samhold det er i spillergruppen, sier Arsenal-bossen.

Ole Gunnar Solskjær er et av flere usikkerhetsmomenter for United. Etter å ha scoret ett mål mot Panathinaikos (hans første for sesongen), ble han byttet ut like før pause. Det var tydelig at kristiansunderen fortsatt sliter med kneskaden som holdt ham borte fra landskampen mot Portugal.

(NTB)

RIVALER: Fredrik Ljungberg og Quinton Fortune kjemper om ballen med Nicky Butt i bakgrunnen under Community Shield-kampen i august.