Lover Huseklepp mer spilletid

Og dermed blir han i Brann. Eller?

(Dagbladet.no): I løpet av høstsesongen har Brann virkelig forstått hvor talentfull lynvingen Erik Huseklepp er. Mens Huseklepp har innsett hvor stort potensial Brann har. 

Derfor er de langt fra like villige til å sørge for en overgang til Stabæk nå som de var i sommer.

Lover mer spilletid

Til nå har bergensklubben lokket med økt lønn, men som Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen påpekte overfor Dagbladet.no tidligere i dag, er det neppe det spilleren bryr seg mest om.

Derimot bryr han seg om spilletid, og i kveld går Brann-trener Mons Ivar Mjelde ut og lover nettopp det.

- I år har Erik vært litt en jokertype. Men neste år får han mer spilletid, og det har jeg sagt til ham, sier han til Bergens Tidende TV (BT TV).

Hemmelighetsfull Huseklepp 

Med det har Huseklepp fått det han har bedt om fra Brann - og mer til. Men han er likevel hemmelighetsfull.

HMM: Erik Huseklepp (t.v.) har fått enda mer å tenke på etter at Brann har lovet ham mer penger og - nå også - mer spilletid. Foto: ODDMUND LUNDE/DAGBLADET
HMM: Erik Huseklepp (t.v.) har fått enda mer å tenke på etter at Brann har lovet ham mer penger og - nå også - mer spilletid. Foto: ODDMUND LUNDE/DAGBLADET Vis mer

- Dette tar jeg med klubben før dere får vite noe, sier han til BT TV.

På toppen av alt Huseklepp har å spekulere på, skal også Vålerenga nå ha meldt sin interesse for spilleren som inntil for to år siden spilte for Fyllingen i andredivisjon. Et problem kan uansett bli den muntlige avtalen han i juli bekreftet at han har inngått med Stabæk.

Lover Huseklepp mer spilletid
RØD TORNADO: Det var Jan Gunnar Sollis beskrivelse av Branns framtoning mot Club Brugge. Om han særlig tenkte på Erik Huseklepp da han sa det, overrasker det ingen som så kampen.