Lover Johnny slåssing i EM-åpningen

Lagkameraten legger vennskapet til side i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Dagbladet.no følger EM-åpningen mellom Norge og Danmark direkte klokka 19.15.

DRAMMEN (Dagbladet.no): Når Norge møter Danmark er det mange interne dueller på banen. Flere av disse gutta spiller i samme klubb - eller har spilt sammen tidligere.

De kjenner hverandre inn og ut.

En av disse duellene vil være mellom Johnny Jensen og Michael Knudsen. De to strekspillerne er lagkamerater i Flensburg-Handewitt. Det er duket for et skikkelig gigantoppgjør på linja i kveld.

Interne fighter

- Det blir veldig spennende å møte Johnny igjen. Han er veldig tøff som spiller, men en super type, sier Knudsen til Dagbladet.no.

Han sier at han ikke trenger noen ekstra inspirasjon foran en åpningskamp i EM, som attpåtil er mot Norge - men han legger heller ikke skjul på at det blir ekstra morsomt å duellere med Jensen.

- Jeg har hatt noen interne fighter mer ham tidligere også. Johnny har temperament, så det er ikke så vanskelig å hisse ham opp litt - uten at jeg har sagt at jeg har planer om å gjøre det.

Johnny Jensen er den norske forsvarsministeren. Han er den definitive sjefen bakover på banen, og er et mareritt for motstanderne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer