Lover Norge play-off

Morten Olsen er skråsikker på at Norge får andreplassen i EM-gruppa.

Den danske landslagssjefen snakker ikke om Norge. Ikke ett ord.

Han er bare så sikker på sitt landslag at han garanterer danske poeng i Bosnia lørdag.

Som igjen kan redde Norge.

- Vi kommer til EM. Det er jeg 100 prosent sikker på. Vi har aldri tapt en kvalifiseringskap på bortebane mens jeg har vært trener. Og det gjør vi heller ikke i Bosnia, sier Olsen ifølge den danske avisa B.T.

Holder Olsen løftet får Nils Johan Semb og Norge andreplassen i gruppa, gitt at landslaget vinner mot Luxembourg på hjemmebane lørdag. Det gir igjen EM-playoff i to kamper 15. og 19. november.

Bosnia kan kvele Norges EM-drøm med hjemmeseier i Sarajevo, og Bayern München-stjernen Hasan Salihamidzic synes Olsen er arrogant når han garanterer minst ett dansk poeng.

- Han vet hvor gode vi er. Og det må Morten Olsen også respektere, ellers det er jo arrogant. Kanskje er det en typisk måte for et stort fotballand å se ned på et lite - eller heller et nytt - fotballand. Jeg aksepterer at Danmark er favoritt, sier playmakeren.

Salihamidzic var med da Bosnia slo danskene i Parken, og lover at bosnierne skal gripe sjansen til å kvalifisere seg til et sluttspill for første gang.

- Derfor er det en historisk kamp, som vi alle gleder oss til. Vi spiller for å vinne, og vi har en sjanse, sier han.

EM-kvalik gruppe 2

Danmark 7 4 2 1 14-8 14 Romania 8 4 2 2 21-9 14 Bosnia H 7 4 0 3 5-7 12 Norge 7 3 2 2 8-5 11 Luxemb. 7 0 0 7 0-20 0 Siste kamper lørdag: Bosnia - Danmark, Norge - Luxembourg 
GODE VENNER?</B> Nils Johan Semb er avhengig av Morten Olsen og Danmark hvis EM-drømmen ikke skal ryke.
REAGERER:</B> Hasan Salihamidzic tror Bosnia vinner - og ødelegger for Norge.