UTLIGNET: Cristiano Ronaldo scoret Real Madrids ene mål på hjemmebane mot Manchester United. Nå håper han å gjenta bedriften på Old Trafford.. Foto: AFP PHOTO / CESAR MANSO / NTB SCNAPIX
UTLIGNET: Cristiano Ronaldo scoret Real Madrids ene mål på hjemmebane mot Manchester United. Nå håper han å gjenta bedriften på Old Trafford.. Foto: AFP PHOTO / CESAR MANSO / NTB SCNAPIXVis mer

Lover spontan feiring på Old Trafford

Ronaldo vil elske å score mot gamleklubben.

(Dagbladet): For første gang siden han forlot Manchester United til fordel for Real Madrid i 2009 returnerer Cristiano Ronaldo til Old Trafford på i morgen kveld.

Da avgjøres det hvilket lag som tar seg videre til kvartfinalen i årets Champions League av Real Madrid og Manchester United.

I den første åttedelsfinalen tegnet portugiseren seg på scoringslista, da lagene spilte 1-1 på Santiago Bernabéu. Og Ronaldo håper han atter en gang kan sette ballen i nettet bak Manchester Uniteds keeper.

- Det vil være spektakulært å score mot dem, sier han ifølge nyhetsbyrået PA.

Og han kommer til å feire målet.

- Jeg kan ikke si hvordan jeg kommer til å feire. Det kommer til å bli noe spontant, men jeg vil elske det hvis jeg kommer i den situasjonen, sier portugiseren.

Han ser på tida i Manchester som en fin tid, og forventer å bli tatt godt imot av United-fansen.

- Etter alle årene jeg tilbragte der og alle vennskapene jeg har fått, er jeg sikker på at det er et av stedene som kommer til å applaudere meg mest. Det var en fantastisk tid, sier han.

Hvordan tror du Ronaldo vil feire hvis han scorer?