VANT TO ETAPPER I FJOR: Løypesjefen i Tour of Norway lover nye muligheter for sprintere a la Alexander Kristoff, men også en tøffere løype i neste års Tour of Norway.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
VANT TO ETAPPER I FJOR: Løypesjefen i Tour of Norway lover nye muligheter for sprintere a la Alexander Kristoff, men også en tøffere løype i neste års Tour of Norway. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Lover tøffere løyper i Tour of Norway

Presenteres tirsdag.

(procycling.no): Det er fortsatt mye hemmelighetskremmeri rundt 2015-utgaven av Tour of Norway, men ryktene går på at løypene blir enda tøffere.

Lokalavisen i Hallingdal hevder sykkelsirkuset vil ankomme i mai, neste år - men de skriver ikke hvor den endelige etappen er lagt.

Overfor procycling.no bekrefter Anders Eia Linnestad at det er nyvinninger på gang.

- Vi har fire helt nye start- eller målbyer. Jeg kan ikke røpe så mye om løypa, men det stemmer at de blir tøffere enn de vi hadde i år, sier Tour of Norways tekniske direktør.

Det var polske Maciej Paterski som vant fjorårets utgave av rittet, mens Alexander Kristoff hentet hjem to etappeseirer.

Stavanger-mannen har uttalt at Tour of Norway er på ønskelisten hans også neste år, og Eia Linnestad kan avsløre at det dukker opp flere muligheter for sprinterne.

- Det er i hvert fall to etapper som passer sprinterne godt, og antakeligvis tre.

Rittet arrangeres mellom 20.-24. mai neste år.

Hele løypepresentasjonen av Tour of Norway kan du følge via procycling.no fra 13:00, tirsdag.