Lover TV-fest

- Dette var kjempegode nyheter. Vi sto i fare for å tape rundt en million kroner bare på arenareklamen. Nå kan vi bruke den siste uka før seriestart til å spikre fast de siste reklameavtalene.

Daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, jubler etter å ha fått beskjed om at TV2-avtalen med Bækkelaget, Byåsen og Tertnes er historie.

Det var Larvik som førte an i kampen mot denne avtalen. Sist uke truet Bjørn-Gunnar Bruun Hansen med at klubben sender sitt pikelag til bortekampen mot Tertnes, som protest mot avtalen.

Spennende

- Nå kan vi komme tilbake til hverdagen, og det skal bli en fest med det gode laget vi har. Vi regner med å selge arenareklame for 1,5 millioner kroner.

- Hadde TV2s avtale med de tre klubbene overlevd, kunne vi regnet med bare ca. en halv million, sier Larviks daglige leder.

Klubbens hjemmebane Bergslihallen skal ifølge lederen være en spesielt attraktiv arena denne sesongen. Med lyskastere og Richard Strauss-musikk som intro og trompetistinnslag underveis i kampene.

Det er ingen tvil om at Larvik HK er den store vinneren av striden om TV 2-avtalen.

Magneter

TV-selskapet vil nå velge håndballkampene ut fra sportslige kriterier. Og da kan Larvik regne med flere direkte-sendte kamper fra Bergslihallen. Turneringen i Årdal sist helg viste at laget er en gullfavoritt i eliteserien.

  • Larvik har etablerte profiler i Tonje Larsen, Kristine Duvholt, Lina Olsson og Lene Rantala.
  • Larvik har tre ungjenter med forutsetninger til å bli store publikumsmagneter: Merete Møller, Birgitte Sættem og Katja Nyberg.

- Vi har et budsjett på 6,5 millioner kroner. Nylig ansatte vi en markedssjef som nå får en lettere jobb, sier en glad Bruun Hansen til Dagbladet.