Lover United kamp

Manchester U vant for sjuende gang på rad i går. Likevel holder Arsenal-sjef Arsene Wenger sitt eget lag som favoritter til ligagullet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United tapte i ligaen 8. desember. Siden har det blitt 21 poeng av 21 mulige, og i går inntok forrige sesongs ligamestere tabelltoppen.

Arsenal klarte bare 1-1 mot Liverpool hjemme på Highbury og ligger på fjerdeplass, to poeng bak United.

- Jeg tror mitt Arsenal-lag kan slå dem. Jeg er absolutt og totalt overbevist om det, selv om vi tapte to poeng her. Tittelen er i våre hender, fordi vinner vi hengekampen mot Leicester topper vi tabellen, sier Wenger ifølge The Sun.

Titteloddsen hos britiske Willam Hill:

Manchester U 1,80
Arsenal 3,50
Leeds United 7,50
Liverpool 8,50
Newcastle U 13,00
Chelsea 34,00

Franskmannen tror like gjerne et annet lag enn United blir hans hardeste konkurrent om gullet i mai.

- Jeg tror fem lag er favoritter. Og ikke glem at jeg var en av de som ikke lot seg lure da Manchester U var formsvake. Jeg måtte le da Alex Ferguson avskrev sitt eget lag, det trodde ikke jeg på, sier Wenger.

United er store favoritter hos de engelske bookmakerne, men sjef sir Alex var i går kveld fortsatt forsiktig i snakket om et nytt ligagull til gutta fra Old Trafford.

- Vi har fortsatt ikke råd til noen glipper, vi gjorde for mange i den første delen av sesongen. Vi er fokuserte og selvtilliten vår vokser. Vi har en halvsjanse fordi andre lag også har dummet seg ut, sier Ferguson ifølge BBC.

(Dagbladet.no)

SJU PÅ RAD:</B> Ruud van Nistelrooy og Manchester U har vunnet sju kamper på rad og topper Premier League. Her er United-spissen i aksjon under gårsdagens kamp mot Southampton. Foto: SCANPIX/EPA

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer