Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løvik lover 20 mål

BODØ (Dagbladet): Glimt- Brann 1- 3. Kjetil Løvvik lover inntil 20 seriemål derssom han får tillit. Det får han trolig - og dermed ligger det an til fest på Brann Stadion, når VIF kommer på besøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For Brann har faktisk heng på teten. Akkurat det ville fortonet seg som en dårlig spøk etter de innledende sjokktapene for LSK og Tromsø.

Men akkurat nå er alt rosenrødt i Bergen. Igjen.

Mye av æren tilfaller Kjetil Løvvik. 27-åringen gjorde et vellykket innhopp og scoret mot Kongsvinger sist. I går fikk han sin første kamp fra start, og vartet opp med storspill og ny scoring.

3- 0-målet var en toppscorer verdig. Han headet hardt på Raymond Kvisviks innlegg, og feide returen fra Glimt-keeper Guttulsrød opp i nettaket.

Satt på tribunen

- Et topplag må ha folk som scorer 15- 20 mål. Jeg føler at jeg er mannen som kan gjøre det, hvis jeg får tillit. Gliste Løvvik og nippet fruktchampagne i garderoben.

Haugesunderen ble operert i vinter, og har siden ikke vært i nærheten av startoppstillingen. Men da trener Harald Aabrekk la om til 4- 4- 2 og trengte ny makker til Mons Ivar Mjelde, fikk han endelig sjansen.

- Jeg var langt nede da jeg ble henvist til tribunen i seriepremieren. Nå skal det bli vanskelig å skubbe meg ut, sier Løvvik.

Han laget 15 i 1997 og 12 i fjor, så det er neppe tomme trusler.

Årsbeste

Både Brann og Løvvik leverte årsbeste i går. Og med bare tre poeng opp til teten, blir det folkevandring til Stadion søndag. Og da vil gårsdagens Brann-helt trolig få sjansen igjen - selv med Torstein Helstad tilbake etter skade.

- Kjetil gjorde en stor jobb mot Glimt i dag, og fortjener tillit. Han jobber hardt, er god på små flater og vanskelig å få tak på, sier trener Harald Aabrekk, som også vil rose hele laget:

- I dag nektet vi Glimt å få til sine fryktede overganger. Det var nøkkelen til en meget viktig seier.

- Og nå raser gullfeberen igjen?

- Nei, vi tar ikke av. Nå skal vi stå fjellstøtt en stund, sier Aabrekk.