Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lovpriser Beckham og Ferguson

Real Madrids nye trener Carlos Quieroz lovpriser David Beckham og Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Manchester United-assistentrenereren har store ord å forkynne om Reals nyeerverving på spillersiden, David Beckham.

- David er en brilliant profesjonell spiller. Han gikk ikke glipp av én eneste treningsøkt mens jeg var i Manchester United, sier Carlos Queiroz til The Sun.

- Han er født til å løpe. Jeg sier dette fordi det virker som om han er avhengig av å trene og jobbe hardt, av å bli sterkere og bedre. Jeg liker den holdningen hos spillere, fortsetter Quieroz.

Plass til begge

Real-treneren mener arsenalet av toppspillere i kluubben ikke uten videre betyr at Beckham må slite benken.

- Hvis folk spør meg om det å ha Luis Figo og David Beckham på samme lag betyr at en av dem må sitte på benken, så svarer jeg at det kun skjer hvis en av dem er skadet eller ute av form, sier Quieroz.

David Beckham selv har stor respekt for Real Madrid-treneren:

- Jeg respekterer ham både som person og som trener.

Beckham signerer offisielt neste tirsdag etter en legesjekk.

Roser også Ferguson

Men Beckham er ikke den eneste med hus i Manchester de siste årene den nye Real-treneren roser. Også Alex Ferguson står på Quieroz' lovprisningsliste.

- Han (Ferguson) er en mann med store kvaliteter. Han er en ekte fotball-person, men ikke bare det: Han er fotball, sier Quieroz.

LOVPRISES: David Beckham hylles av Real Madrids nye trener, Carlos Quieroz. Foto: AP/SCANPIX