Lovpriser Husby

John Klemetsen gir Kjell Arve Husby æren for at sønnen er i kanonform før møtet med Tyrone Castell i kveld. - Jeg vet jeg har sagt det ofte før, men Ole har aldri vært i bedre form, sier pappa Klemtsen til Dagbladet.

I mai trente Ole Klemetsen sammen med Kjell Arve Husby for første gang. Siden den gang har han fulgt Husbys opplegg til punkt og prikke. Resultatet er strålende.

Tent på ideene

- Ole er 20- 25 prosent bedre enn på samme tid i fjor. Ole har tent veldig på Husbys ideer, og ville svært gjerne ha ham ringside her nede i dag. Det gikk dessverre ikke, sier pappa John.

Selve treningen har blitt ledet av Ulf Johansen, men det er Husbys tanker og filosofi som ligger bak den gode formutviklingen. Gårsdagens innveiing viste at treninga har hatt god effekt.

- Ole veide 81,5 kilo, og det helt uten å pine seg. Han har ikke tenkt på vekta si engang. Før har han vært nødt til å pine seg ned før hver eneste kamp.

Den eneste kimen til bekymring i Team Klemetsen før dagens kamp, ligger langt utenfor ringen. Oles forrige manager, briten Frank Malloney, vurderer å saksøke Klemetsen-klanen for kontraktsbrudd.

- Jeg hørte snakk om noen helt forferdelige summer... 450 millioner dollar, eller pund, eller var det kroner. Det kan forresten være det samme.

- Det er jo hyggelig at noen synes Ole er verdt så mye penger, ler pappa Klemetsen.