Lovte å bli i klubben, men én uke seinere signerte Fabian Delph for Manchester City

Her er sommerens merkeligste overganger.

SKIFTET BEITE: Fabian Delph, Radamel Falcao og Raheem Sterling er tre spillere som har byttet klubb i sommer. Foto: SOLO SYNDICATION / REUTERS / NTB SCANPIX
SKIFTET BEITE: Fabian Delph, Radamel Falcao og Raheem Sterling er tre spillere som har byttet klubb i sommer. Foto: SOLO SYNDICATION / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For Premier League-entusiaster er det nå bare fire små dager til sesongen 2015/2016 går i gang. Men det har ikke latt vente på seg med action i ferien heller.

I perioden 1. juli til 31. august er det internasjonale overgangsvinduet åpent, og tida kalles ikke «Silly Season» uten grunn.

Først og fremst er det på grunn av enkelte tilfeller der røyk oppstår tilsynelatende uten ild, men man må også være forberedt på det meste.

Derfor har Dagbladet satt ned ei lita liste, sånn for å feire at seriestarten er bare fire dager unna.

Her er sommerens rareste, mest uventede eller merkeligste overganger:

• Fabian Delph, fra Aston Villa til Manchester City 25-åringen med ei fortid i Leeds ble i midten av juli klar for de lyseblå fra Manchester. Men bare ei uke før hadde Delph forsikret Villa-fansen om at han ikke skulle noe som helst sted, han skulle bli værende.

- Nå drar han som verdens største vinglepetter. Det vil ikke være populært i det hele tatt, sa TV 2-ekspert Kasper Wikestad til Dagbladet etter at overgangen ble bekreftet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer