Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LPGA-tittel til sørkoreansk tenåring

Fem birdier på de siste åtte hullene.

UNG MESTER: Kim Hyo-joo tok sin andre seier på LPGA-touren i går.Foto: Rob Schumacher/USA TODAY Sports / NTB Scanpix
UNG MESTER: Kim Hyo-joo tok sin andre seier på LPGA-touren i går.Foto: Rob Schumacher/USA TODAY Sports / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sørkoreanske Kim Hyo-joo (19) vant søndag LPGA-turneringen i golf i Arizona etter å ha levert fem birdier på de åtte siste hullene.

Hun slo det amerikanske hjemmehåpet Stacy Lewis med tre slag. Det var Kims andre seier på LPGA-touren. I fjor gikk 19-åringen til topps i Evian-mesterskapet (majorturnering).

Før siste runde ledet Kim med to slag på Lewis. Sistnevnte var på tampen ett slag bak, men en bogey på siste hull ødela sjansene for seier.

Selv om Kim startet dagen i førersetet, hadde hun ingen tanker underveis om å løfte trofeet.

- Tidlig på morgenen konsentrerte jeg meg ikke om å vinne. Det jeg heller ville bruke tid på var å lære av å spille med en som Stacy Lewis. Som en fersking ville jeg bare gi et godt inntrykk, sa Kim.

Lee Il-hee fra Sør-Korea delte tredjeplassen sammen med landskvinnen Lee Mi-hyang og thailandske Pornanong Phatlum. Trioen var fem slag bak vinneren.

Suzann Pettersen deltok ikke i turneringen.

(NTB)

Hele Norges coronakart