LSK: - Fikk ikke by på Hagen-brødrene

LSKs daglige leder Bjarne Sognnæs er forundret over at de ikke fikk anledning til å legge inn bud på brødrene Rune og Erik Hagen, som i går ble solgt til Vålerenga for en makspris på 2,4 millioner - for begge.

Uten å si det direkte antyder han at LSK var villig til å betale mer for brødreparet.

- Vi trodde vi måtte høyere enn dette for å få de, men hvor mye vil jeg ikke si. De er solgt til Vålerenga og vi registrerer at de har gjort en god deal, sier Bjarne Sognnæs.

- Kanskje trodde ikke SIF at vi var seriøst interessert. Iallfall er vi forbauset over at de ikke ga åpning for noen budrunde, sier han.

Strømsgodet-leder Runar Hannevold føler at de har gjort en god deal.

- LSK har naturligvis ikke hatt noe forbud mot å by. Men de har vært i kontakt med oss flere ganger om Rune og Erik Hagen, uten å komme med noe bud. Vi var i kontakt med de seinest dagen før vi gikk i forhandlinger med Vålerenga, men heller ikke da kom de med noe bud. De ville avvente til salget av Heidar Helguson gikk i orden.

- Av Vålerenga fikk vi et konkret tilbud og var rimelig fornøyd med det, med tanke på at brødrenes hadde blitt Bosman-spillere til høsten, sier SIF-leder Runar Hannevold.

  • Hagen-brødrene skrev i går under tre-års kontrakt med Vålerenga, og fikk med en klausul om at de har rett til å reise på prøvespill hos utenlandske klubber så sant det ikke krasjer med programmet i Vålerenga.