LSK-æresmedlem frykter for klubbens framtid

Æresmedlem og tidligere klubbformann Einar Krokan synes Lillestrøm bare spiller dårligere og dårligere.

BEKYMRET: Einar Krokan er bekymret etter at Lillestrøm onsdag ble ydmyket og slått ut av cupen av Adeccoligaklubben Bodø/Glimt. FOTO: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET
BEKYMRET: Einar Krokan er bekymret etter at Lillestrøm onsdag ble ydmyket og slått ut av cupen av Adeccoligaklubben Bodø/Glimt. FOTO: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM: Æresmedlem og tidligere formann i Lillestrøm, Einar Krokan, er svært kritisk til det som skjer i hans tidligere klubb.

Med ny trener og hele 11 nye spillere - flere av dem meritterte tippeligaprofiler - var entusiasmen stor på Åråsen før sesongen.

Den hardtsatsende klubben ligger nå på nedrykksplass på tabellen, og onsdag ble de ydmyket og slått ut av cupen av Adeccoligaklubben Bodø/Glimt. Nå frykter Korkan at tiden i toppserien kan nærme seg slutten for den tradisjonsrike klubben.

Bekymret for framtiden - Jeg er bekymret for framtiden til klubben. Fortsetter det sånn som nå er Adeccoligaen en naturlig konsekvens, og da er jeg ikke sikker på at det stopper der, sier Krokan.

Da Dagbladet snakket med den tidligere formannen ønsket han ikke å fordele skyld, men i et leserinnlegg i Romeriket Blad tirsdag går han hardt ut mot klubbens styre og ledelse.

«Jeg har hevdet at enhver sportslig nedgangstid starter med ledelsen. Den sportslige nedgang følger garantert - bare noe faseforskjøvet i forhold til lederskapets evner og kompetanse», skriver Krokan i leserinnlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer