Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK alene om Occean

Bare Lillestrøm har lagt inn bud på Odd-spiller Olivier Occean.

Lillestrøm har trolig lagt inn et bud på rundt sju millioner kroner for spissen. Det er det eneste budet som har tikket inn til Skien-klubben.

– Vi har en agent som jobber for oss i utlandet, og klubber i Danmark, Tyskland og England skal være interessert. Noen norske har også vist interesse tidligere. Men ingen utenom Lillestrøm har kommet med konkrete henvendelser, sier Odd-direktør Lasse Hansen til Romerikes Blad.

Occeans agent Lars Petter Fosdahl tror ikke spilleren blir solgt ut av Norge.

– Han kan tidligst være aktuell for spill i utlandet til sommeren. Klubber som ikke har sett ham, har ingen sjanse til å se ham i aksjon før april. Prøvespill er helt uaktuelt for Olivier, sier Fosdahl.

Occean har scoret 22 mål for Odd på de to siste sesongene.

(ANB)

FLERE ER INTERESSERTE: Klubber i England, Tyskland og Dankmark snuser på Olivier Occaen (t.h). Men bare LSK byr.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling