LSK anker ikke Müller-saken

Men Start vurderer «ytterligere skritt».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter gårsdagens NFF-domfellelse av Lillestrøm-keeper Heinz Müller gikk klubben hardt ut og slaktet dommen, som de mente var for streng.

Nå har klubben likevel bestemt seg for ikke å anke straffen på to kampers karantene.- Vi finner ikke noe grunnlag til å anke. Jeg tror ikke vi har noen god sak å anke på, sier daglig leder i Lillestrøm Frank Grønlund til NRK.

- Start kan ikke anke

Ifølge Frode Grotmol, leder for ankeutvalget, åpner ikke fotballforbundets reglement for at Start kan anke straffeutmålingen.

Dermed blir dommen etter alt å dømme stående slik den ble avsagt i går, til tross for at særlig Start-trener Stig Inge Bjørnebye syntes straffen var for mild.

Starts sports- og mediadirektør Svein Mathisen vil ikke uten videre slippe saken.

- Hvis de sier at regelverket gjør at vi ikke kan anke, så er dette noe fotballforbundet vet bedre enn oss. Men la oss bare si at vi vurderer ytterligere skritt, sier «Matta» til Dagbladet.no.

Fevang: - Ferdig med saken

ØYEBLIKKET: Lillestrøm-keeper Heinz Müller treffer Starts Geir Ludvig Fevang i ansiktet med venstre kne. I går ble han ilagt to kampers karantene. Foto: TV 2
ØYEBLIKKET: Lillestrøm-keeper Heinz Müller treffer Starts Geir Ludvig Fevang i ansiktet med venstre kne. I går ble han ilagt to kampers karantene. Foto: TV 2 Vis mer

Han vil ikke gå inn på om det er rettslige skritt han snakker om.

Vurderingen av eventuell videre forfølgelse av saken vil skje etter en samtale med skadde Geir Ludvig Fevang.

Offeret i saken sa i går til Dagbladet.no at han ikke brydde seg om NFFs straff av Müller:

- Jeg bryr meg ikke om straffeutmålingen, og har forsåvidt ingen kommentar til det. Jeg anser meg som ferdig med denne saken, sier spilleren, som kan være tilbake i spill om 6-8 uker.

• Les også:
Her løfter du bare ett kne, Heinz

LSK anker ikke Müller-saken
- FERDIG MED SAKEN: Det sa sakens offer, Start-spiller Geir Ludvig Fevang, til Dagbladet.no i går kveld.
ANKER IKKE: - Jeg tror ikke vi har noen god sak, innrømmer Lillestrøms daglig leder Frank Grønlund.
VURDERER YTTERLIGERE SKRITT: Start, ifølge sports- og mediadirektør Svein Mathisen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer