PÅ TRENING: Erik Tobias Sandberg på dagens trening i Lillestrøm. Foto: Ståle Lindblad / LSK 
PÅ TRENING: Erik Tobias Sandberg på dagens trening i Lillestrøm. Foto: Ståle Lindblad / LSK Vis mer

LSK avkrefter: - Sandberg (16) skal ikke til Arsenal

I britiske medier har det sirkulert rykter om at Erik Tobias Sandberg har signert for Arsenal, noe Lillestrøm avkrefter.

(Dagbladet/FourFourTwo) The Sun var de første som slapp nyheten om at 16 år gamle Erik Tobias Sandberg hadde skrevet under for Arsenal. Ståle Lindblad i Lillestrøm forteller Dagbladet at det ikke ligger noe i de ryktene.

- Det har klubben avkreftet, sier Lindblad. - Det oppstod fra en Twitter-oppdatering, men verken klubben eller Erik Tobias har hørt noe fra Arsenal.

16-åringen spiller for ungdomslaget til Lillestrøm og er fornøyd med det. Han får være med på A-lagstreningene i ny og ne, men har ikke blitt tilbudt noen proffkontrakt enda.

Ifølge Lindblad synes unggutten at det var stas å bli koblet til en så stor klubb som Arsenal.

- Han synes selvsagt det var veldig morsomt, men det hadde visst vært mye styr i går. Han hadde fått mange henvendelser.

Nyheten har spredt seg som ild i tørt gress i på nettet. Flere store nettsteder som Sky Sports og Daily Express har gjengitt artikkelen til The Sun. Bloggen Daily Cannon var de eneste som rapporterte at ryktene var tull.

Sandberg har flere kamper for Norge på u15- og u16-landslaget. Forsvarspilleren har vært i Lillestrøm hele karrieren, men har ikke fått sjansen for A-laget ennå.