LSK avventer Zane-kjøp

Lillestrøm sier i dag fra seg sin opsjon på kjøp av gårsdagens helt Clayton Zane.

Zane har gått fra flopp i Molde til helt på Åråsen, men det er nå klart at Lillestrøm ikke vil sikre seg australieren på permanent basis. I hvert fall ikke foreløpig. Fristen for å benytte seg av opsjonen går ut i dag.

- Vi har forsøkt å utsette fristen, men Molde har ikke vært villig til å forlenge den. Derfor vil vi ikke benytte oss av opsjonen, sier daglig leder i Lillestrøm Fotball ASA Bjarne Sognnæs til Romerikes Blad.

Lillestrøm sikret seg en tre måneder lang leieavtale med Molde før sesongen. Zane, som scoret to mål i går, blir uansett ut denne avtalen. Hva som skjer etter det, er nå helt åpent.

- Selv om opsjonen går ut i dag, har vi på en måte fortsatt førsteretten på ham fordi spilleren selv ønsker å være her, sier Sognnæs.

Ifølge Romerikes Blad kunne Zane blitt LSK-spiller for 500 000.

- Overgangssummen er på ingen måte avskrekkende, men totalpakken er for stor til at vi vil gå inn på den nå. Den vil komme oppå de avtalene vi allerede har, sier Sognnæs.

Men han holder muligheten åpen for et kjøp seinere.

- Vi vet at Molde gjerne vil kvitte seg med ham, og hvis de ikke hever prisen til uakseptable høyder er det ikke umulig at vi kommer tilbake til det, sier LSK-lederen.

(Dagbladet.no)