LSK avviser at Riise er Fulham-klar

Kan sitte igjen med småpenger.

SNART ENGLAND-KLAR: Men LSK avviser at klubben er kommet til enighet med Fulham om en overgang for 26-åringen.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SNART ENGLAND-KLAR: Men LSK avviser at klubben er kommet til enighet med Fulham om en overgang for 26-åringen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

(Dagbladet.no): LSK-styreleder Per Mathisen avviser at Bjørn Helge Riise allerede er klar for engelske Fulham, skriver Romerikes Blad.

- De har henvendt seg til oss, men jeg vil ikke si om det kun er et forhandlingsforslag eller et konkret tilbud. Ingenting er klart rundt Riise, sier Mathisen til avisen.

Det var VG som i går meldte at Riise var klar for Premier League-klubben, og at han ville koste et sted mellom 15 og 20 millioner kroner. Uansett salgssum vil ikke alle millionene tilfalle gultrøyene på Åråsen.

Riise eies av investeringsselskapet LSK Invest AS hvor Tommy Sharif og Per Berg er blant de som har eierinteresser. Lillestrøm Sportsklubb eier igjen 17 prosent av LSK Invest, skriver VG.

Dersom Riise skulle bli solgt for 20 millioner kroner, vil Lillestrøm Sportsklubb derfor i utgangspunktet bare sitte igjen med drøyt 3 millioner kroner.

-   Vi har et håp om at hvis de rette investeringsobjektene skulle dukke opp, så vil vi få bruke deler av summen på erstatninger, sier Per Mathisen til Romerikes Blad.

Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med verken Riise selv eller LSKs sportslige leder Torgeir Bjarmann i formiddag.

MISTER ENEREN: LSK-leder Per Mathisen håper trener Henning Berg får bruke noe av summen fra et Riise-salg på å hente en erstatter. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
MISTER ENEREN: LSK-leder Per Mathisen håper trener Henning Berg får bruke noe av summen fra et Riise-salg på å hente en erstatter. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer