LSK boikotter landslaget i protest

Fjørtoft ringte Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norges Fotballforbunds beslutning om å utestenge LSK-spiller Simen Brenne i de første seriekampene har skapt fullt opprør på Åråsen.

NRK melder at LSK-manager Jan Åge Fjørtoft i protest mot avgjørelsen ringte landslagssjef Åge Hareide i formiddag, og ga beskjed om at de fire spillerne som skulle vært med på samlingen i England blir hjemme.

De fire spillerne er Frode Kippe, Bjørn Helge Riise, Anders Rambekk og Simen Brenne.

- Straffen er skandaløs. Nå skal vi levere en appell der vi grunngir for vårt syn i saken. I tillegg vil LSK etter all sannsynlighet trekke våre fire landslagsspillere bort fra landslagtiltaket i England i neste uke, sier Fjørtoft til NRK.

Føler seg motarbeidet

Det var i en treningskamp mot Rosenborg på La Manga at Brenne så direkte rødt, etter en takling på Marek Sapara. Fjørtoft går langt i å antyde at NFF i stor grad består av paragrafryttere som bevisst motarbeider klubbene.

- Vi er mektig lei NFFs byråkrater som sitter i de mørkeste korridorene og leter med lys og lykte etter regler som kan sperre spillere for en situasjon mange ikke en gang mener er rødt kort. Det er uhørt at man i tillegg skal få tre kamper. Det er ikke første gang vi har opplevd å bli motarbeidet av byråkratene i NFF. Men nå er det slutt, tordner Fjørtoft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer