LSK dropper boikotten av landslaget

Fjørtoft bekrefter etter møte med Hareide.

Lillestrøm vil likevel ikke boikotte landslagssamlingen i England neste uke.

Det bekreftet LSKs manager Jan Åge Fjørtoft under et møte med landslagssjef Åge Hareide på SAS-hotellet i Oslo torsdag, ifølge rb.no.

Eliteserieklubben opplyste at de med det første vil levere inn en anke de mener står sterkt, i håp om at Simen Brenne skal få spille i sesongpremieren mot gamleklubben Fredrikstad.

- Vi ønsker ikke at trusselen om å stoppe spillerne fra landslaget skal bidra til at vi ikke får igjennom anken. Jeg har hatt en god dialog med Åge Hareide fra første minutt. Jeg synes det var viktig å avslutte dette før anken ble sendt, sier LSK-manageren.

Problemfritt, mener Hareide.

- Jeg forstår frustrasjonen over å miste en spiller i seriekamper, men det er et regelverk som vi må stole på at fotballforbundet håndterer riktig. Derfor ble dette en blanding av to saker som ikke har noe med hverandre å gjøre. Jeg har et godt samarbeid med LSK og føler vi har hatt en god dialog. Derfor har jeg ikke følt denne boikotten som en reel trussel, sier han.

(NTB).

DROPPER BOIKOTTEN: Som fotballpresident Sondre Kåfjord sa til Dagbladet.no tidligere i dag, bekrefter nå LSK-manager Jan Åge Fjørtoft at klubben ikke vil boikotte landslaget. Foto: Arnt E. Folvik
DROPPER BOIKOTTEN: Som fotballpresident Sondre Kåfjord sa til Dagbladet.no tidligere i dag, bekrefter nå LSK-manager Jan Åge Fjørtoft at klubben ikke vil boikotte landslaget. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
LSK dropper boikotten av landslaget