- LSK er lite kreative

Wehrman møter gamle lagkamerater.

(Dagbladet.no): Tippeligaen direkte fra kl. 18

For 13. tippeligarunde på rad skal Lillestrøm forsøke å snu pila. Kveldens utfordring kunne knapt vært tøffere mot et hjemmesterkt Fredrikstad med tabelltopp innen rekkevidde.

Tidligere LSK-kriger Kasey Wehrman står på motsatt banehalvdel på Fredrikstad stadion når lagene barker sammen til dyst. Australieren har sine teorier rundt tidligere lagkameraters mangel på uttelling denne sesongen på tross av rekordstor satsning.

- Jeg mener laget fremstår med for liten kreativitet og er for bundet opp i et system som ikke alle er like komfortable med. Når resultatene uteblir er det selvfølgelig vanskelig å snu trenden, påpeker Wehrman overfor FFK sine hjemmesider.

Blant Rødbuksene er derimot alt fryd og gammen, og Wehrman har vært en medvirkende årsak til at Østfold-klubben bare ligger ett poeng bak ledende Stabæk. Etter ett år i Fredrikstad, legger ikke australieren skjul på at det har vært et lykkelig karrierevalg. 

-Jeg er i god form, og er komfortabel med den måten vi spiller på. Lagmoralen og samspillet har aldri vært bedre. Alle hjelper hverandre på banen. Det er på den måten vi oppnår resultater. Fortsetter vi med dette, og vinner hjemme samtidig som vi ikke slipper inn mange mål på bortebane, kan det bli en hyggelig høst. Hard jobbing og riktig fokus er det som skal til, understreker midtbaneterrieren.

MANGLER KREATIVITET: Kasey Wehrman mener gamle lagkamerater i Lillestrøm mangler nødvendig kreativitet. Foto: John Terje Pedersen/Dagbladet
MANGLER KREATIVITET: Kasey Wehrman mener gamle lagkamerater i Lillestrøm mangler nødvendig kreativitet. Foto: John Terje Pedersen/Dagbladet Vis mer
- LSK er lite kreative