Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK forlenger med tre tenåringer

Alle fikk tre nye år.

LANDSLAG: Ruben Gabrielsen sikter seg inn mot U21-landslaget etter gjennombruddet i gulsvart. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
LANDSLAG: Ruben Gabrielsen sikter seg inn mot U21-landslaget etter gjennombruddet i gulsvart. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm satser ungt. Talenttrioen Ruben Gabrielsen, Fredrik Gulbrandsen og Stian Ringstad fortsetter alle i gult og svart ut 2013-sesongen, melder lsk.no.

De tre har alle fått rikelig med spilletid denne sesongen. Et pluss er også den regionale tilknytningen.

- Ruben (Gabrielsen) er jo nesten lokal, og både Stian (Ringstad) og Fredrik (Gulbrandsen) er begge fra Romerike. Dermed er det veldig hyggelig å gi de nye kontrakter, sier sportssjef Torgeir Bjarmann.

18 år gamle Gulbrandsen, som er sønn av den tidligere LSK-spilleren Tom Gulbrandsen, scoret sitt første eliteseriemål i søndagens 2-1-seier mot Viking.

- Det betyr mye for meg. Jeg får to år til, og jeg er godt fornøyd med det. Jeg har vært i denne klubben i hele livet, og det er LSK som er klubben i mitt hjerte. Jeg har i tillegg alltid drømt om å få spille på Åråsen, sier Fredrik Gulbrandsen til lsk.no.

BUKKESØNN: Fredrik Gulbrandsen får nye sjanser i LSK-trøya, han er sønn av tidligere LSK-helt Tom Gulbrandsen. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
BUKKESØNN: Fredrik Gulbrandsen får nye sjanser i LSK-trøya, han er sønn av tidligere LSK-helt Tom Gulbrandsen. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix Vis mer

Ringstad, som er 19 år, er kommet sterkt tilbake fra fjorårets ankelbrudd.

- Jeg er kjempefornøyd med ny kontrakt. Det er det som har vært målet for meg hele tiden. Jeg ønsket å fortsette i klubben, og derfor passet det perfekt at jeg ble tilbudt en ny kontrakt. Det betyr at de har troen på meg. Det er kjempebra for min utvikling, sier Ringstad.

Jevngamle Ruben Gabrielsen håper å få sjansen på U21-landslaget gjennom solid spill i gult og svart.

- Jeg har tatt mange steg siden jeg kom til klubben, og ser ingen vits i å gå til en annen klubb. Alt ligger til rette i Lillestrøm. Det er en vinn-vinn-situasjon å bli her for både meg og klubben i to nye år, sier han.

(NTB)

TRO: Stian Ringstad (t.h.) har fått ti kamper for LSK så langt i år. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
TRO: Stian Ringstad (t.h.) har fått ti kamper for LSK så langt i år. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix Vis mer