Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LSK-forslag til lønnskutt

Tirsdag går mottok LSK-spillernes tillitsmann Peter Werni klubbledelsens nye forslag til lønnsreduksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver Romerikes Blad. Bare en uke etter at forhandlingene om lønnsreduksjon ble brutt, kom LSK-ledelsen tilbake på banen med et nytt kuttforslag.

- Vi har jo hele tiden sett for oss at vi måtte finne på noe. Det var helt naturlig at vi innledet nye samtaler med spillerne, sier LSK-formann Per Mathisen.

- Jeg ble ikke direkte overrasket. Har helt siden bruddet regnet med at ledelsen ville komme tilbake, sier Peter Werni.

I møtet med Mathisen tirsdag fikk Werni en mer detaljert forklaring på hvorfor klubbledelsen ikke kunne akseptere det forslaget LSK-spillerne kom med for en uke siden.

- Jeg fikk en forklaring på hvorfor de brøt forhandlingene sist. Nå vet jeg litt mer om hva de ikke kunne godta, sier Werni.

Tillitsmannen møtte Per Mathisen uten NISO-leder Morgan Andersen. Men det betyr ikke at spillerne skal forhandle alene.

- Morgan er i utlandet, og derfor møtte jeg alene. Det var jo bare snakk om å ta imot et forslag, sier Werni.

Både Werni og Mathisen er ordknappe når de blir spurt om innholdet i det nye forslaget. Romerikes Blad vet at klubbens forslag til lønnskutt er noe lavere enn de 20 prosentene klubben tidligere har sagt at de må kutte for å komme ut av den økonomiske krisen.

- Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet. Det eneste jeg kan si er at den økonomiske situasjonen ikke har forandret seg. Om man mangler 10.000 kroner eller én million på å klare sine forpliktelser spiller liten rolle, sier LSK-formannen.

(NTB)