Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- LSK har startet Nordlie-forhandlinger

Men Nordlie benekter fortsatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tom Nordlies agent Bjarne Sognnæs er godt i gang med forhandlingene med Lillestrøm om en trenerkontrakt, melder NRK.

Hovedpersonen selv vil ikke bekrefte tv-kanalens opplysninger.

- Det stemmer ikke, sier Tom Nordlie til Dagbladet.no i kveld.

Kilder i klubben opplyser imidlertid til NRK at Nordlie vil bli presentert som Lillestrøm-trener i morgen kveld eller på torsdag.

LSKs daglige leder Frank Grønlund sier til NTB at han ikke ønsker å kommentere saken.

Nordlie selv holder fast på at han fortsatt ikke har hørt noe fra Lillestrøm:

- Det går jo rykter, men jeg venter til jeg hører noe konkret, sier Nordlie.

Han sier han har vært i kontakt med trenerforeningene i dag, og vil ha garantier derfra om at alt er ryddig i forhold til Uwe Röslers avskjed med Lillestrøm før han eventuelt går i dialog med klubben.

AVSKJED I MORGEN: Tom Nordlie grein på skulderen til Viking-leder Egil Østenstad da plassen i Tippeligaen var reddet. I morgen gir Nordlie Østenstad endelig beskjed om framtida. Foto: Scanpix
AVSKJED I MORGEN: Tom Nordlie grein på skulderen til Viking-leder Egil Østenstad da plassen i Tippeligaen var reddet. I morgen gir Nordlie Østenstad endelig beskjed om framtida. Foto: Scanpix Vis mer

- Det gjorde jeg også i Viking med Tom Prahl, sier Nordlie.

Tom Nordlie har lovet Viking et svar i morgen, men hevder han fortsatt ikke har bestemt seg, like før klokka halv åtte i kveld.

- Nei, det må jeg ta med madammen i kveld og i natt. Hvis folk slutter å ringe meg, får jeg kanskje tid til å tenke, sier Nordlie.

image: - LSK har startet Nordlie-forhandlinger
Hele Norges coronakart