LSK kan miste Müller til England

- Bud fra Barnsley.

(Dagbladet.no): Forrige uke var Heinz Müller Sport-Norges mest omtalte person, som en følge av sammenstøtet med Starts Geir Ludvig Fevang.

I dag - på dag én av fotballferien - drar Lillestrøm-keeperen til England for å forhandle med det som ifølge Romerikes Blad er mesterskapsklubben Barnsley.

- Jeg kan ikke fortelle deg hvilken klubb, men det er en klubb i mesterskapsserien. Så får vi se hva som skjer, sier agent Reiner Stork til Aftenposten.no.

Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft bekrefter at de har mottatt et tilbud på den tyske målvakta, men legger til at dette var for lavt.

- Om vi skal selge ham, er noe vi får vurdere. Men det blir ikke til dét budet, det var for lavt, sier Fjørtoft til ap.no.

Müllers kontrakt går ut i desember, noe som vil si at han kan forlate Lillestrøm gratis ved sesongslutt.

– Jeg har ingen ting å si ennå. Det har jeg lovet, sier keeperen til Romerikes Blad.

• PS: Også 57 andre profilerte tippeligaspillere kan gå gratis ved sesongslutt. Oversikten får du her.

PÅ VEI BORT? Heinz Müller kan komme ut til å bytte ut den norske Tippeligaen med engelske Championship, divisjonen under toppserien Premier League. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
PÅ VEI BORT? Heinz Müller kan komme ut til å bytte ut den norske Tippeligaen med engelske Championship, divisjonen under toppserien Premier League. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
LSK kan miste Müller til England